Camping



Receptie

Bij de receptie “Acceuil” heten wij u van harte welkom. Wij helpen u graag verder met alle vragen en informatie over de diverse activiteiten en bezienswaardigheden. De camping heeft geen animatieprogramma. Wij spreken meerdere talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans).


Mocht de receptie bij aankomst gesloten zijn, dan kunt u zelf een plaatsje uitzoeken.
Bezoekers die te voet, met de fiets, kano/kayak of motor komen vragen wij vriendelijk om op de camping op de daarvoor aangegeven plaatsen hun tentje op te zetten.
Wij zullen u op een later tijdstip inschrijven.


Receptie kleine camping aan de LoireInfo en vragen bij goedkope camping aan de Loire

Campingplaatsen

Alle 29 ruime en schaduwrijke plekken hebben een aansluiting voor electriciteit. De campeerplekken hebben een oppervlakte tussen de 80 en 100 vierkante meter. De plekken worden van elkaar gescheiden door middel van heggen waardoor u veel privacy heeft.


Ruime, rustige rustieke plaats met elektriciteitRustieke plek op een rustieke municipal

Sanitairgebouw

In 2010 is het sanitair van de camping geheel toegangelijk gemaakt voor minder validen. Er zijn 4 ruime toiletten waarvan 2 met douche en wastafel, 2 douches met wastafel, 2 urinoirs en 2 extra wastafels. De ruimtes zijn rolstoelgebruiks vriendelijk. Er is een speciale douchestoel aanwezig voor minder validen.

Er zijn drie afwasbakken waar u uw vaat kunt doen of uw groente kunt wassen. Uw kleding kunt u wassen in de wasbakken bij de douches of tegen een vergoeding in onze wasmaching. 

Ook staan er een magnetron en een  vrieskastje, om uw ijsblokken in te doen.

Het nieuwe sanitairVaatwashoek met wasmachine

Mini Snackbar

In 2013 is ons tweede chalet omgebouwd tot Mini Snackbar. Wij maken daar voor u onze heerlijke Home Made Pizza's. Natuurlijk kunt u ook in de snackbar terecht voor een ijsje en een verfrissend drankje. Ook kunnen wij u daar onze streekwijnen aanbieden. De Snackbar is 7 dagen in de week geopend.


Snackbar voor uw pizzaTerras voor uw drankje

Diou




Restaurant La Tradition

Restaurant La Tradition ligt in Diou tegenover het oude station. Het is een traditioneel Frans restaurant waar u alle middagen terecht kunt voor een overheerlijke dagschotel “Plat du jour” en ‘s avonds heerlijk kunt dineren . Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunt u er terecht voor een heerlijk kopje koffie of een drankje welke u bij mooi weer kunt nuttigen op het terras.
Het restaurant is toegankelijk voor minder validen. 
 

 

La Tradition in DiouLa Tradition vlakbij Camping Gué de Loire

Bakker

Diou staat bekend om zijn goede bakker “Boulangerie”. Vanuit de omliggende dorpen komen de mensen hun brood halen bij de bakker in Diou. De bakker is 7 dagen in de week geopend zodat u elke dag een verse croissant, pain raisin, baquette of wat u maar wilt, kunt halen. De bakker ligt op 3 minuten loopafstand van de camping. 

De bakker is op woensdagmiddag gesloten.

 

Boulanger achter de Camping Gué de LoireBakker in Diou

Supermarkt

Midden in Diou op de Place de Mairie  vindt u een kleine Supermarkt. U kunt hier terecht voor uw noodzakelijke dagelijkse boodschappen. De Halle Diouxoise vindt u op 5 minuten loopafstand van de camping. 

De supermarkt is op maandag gesloten.

 

Superette van DiouSuperette  vlakbij Camping Gué de Loire